SPOK ApS
Consult

VindenergiMiddelgrunden H.C. Sørensen og SPOK har i adskillige år været involveret i større vindmølle-projekter, dels som konsulent og dels som projektleder.
 • 1996: Konsulent vedr. etablering af 7 stk. 600 KW møller, i alt en 4,2 MW stor vindmøllepark på Lynetten. Ansvarlig for byggefasen som repræsentant for Lynettens Vindkraft I/S under arbejdets udførelse.
  H.C. Sørensen har været medlem af bestyrelsen siden 1996 og fungerer i dag endvidere som administrator af hjemmesiden for Lynetten I/S.
 • 1996 - 2000: Projektleder på fundamentdelen for SEAS i forbindelse med etablering af verdens dengang største havvindmøllepark på Middelgrunden (40 MW).
  Blandt initiativtagerne til lauget, sekretær for lauget, konsulent for lauget, KE og SEAS i forbindelse med feasibility-studier, udarbejdelse af VVM-redegørelse samt udførelse af funderingsentreprisen.
 • 1998 - 2002: Feasibility-studie i forbindelse med opførelsen af en 23 MW havmøllepark syd for Samsø

 • H.C. Sørensen fungerede som konsulent for Green Globe Int.
 • 2000 - 2002: Task leader i det EU-finansierede netværk "OWEE - Concerted Action Offshore Wind Energy", hvor formålet var at udbygge og udbrede viden om havvindmølleanlæg, samt fremkomme med anbefalinger til EU-kommissionen m.h.p. udbygning af vindenergi på havet.
  Ansvarlig for undersøgelsen af de sociale, politiske og miljømæssige konsekvenser af offshore vindmølle-parker, samt deltager i arbejdsgrupperne om netværkstilslutning & finansiering, ressourcer, samt arbejdsgruppen vedr. nuværende og fremtidige planlagte aktiviteter.
 • Fra 2000: Konsulent-opgaver i forbindelse med planlægning og konstruktion af on- og offshore vindmølleparker i udlandet, specielt i Storbritannien
 • Siden marts 2000 har H.C. Sørensen siddet i bestyrelsen for Danmarks Vindmølleforening.

 
Home    Webmaster    English