SPOK ApS

Fotobog om MiddelgrundenKort beskrivelse af Fotobog om Middelgrunden

Opførelsen af den visuelt meget smukke 40MW havmøllepark på Middelgrunden ud for Københavns havn, fulgt på tæt hold gennem et helt år af fotografen Mads Eskesen.

I ord og billeder beskrives her det fantastiske projekt, som medvirker til at manifistere København som miljøhovedstad i Europa.

Tekniske forklaringer om byggeriet af parken er skrevet af Hans Chr. Sørensen, rådgiver for projektet og medstifter af lauget.

Bogen er på 60 sider og indeholder med forord af Bo Asmus Kjeldgaard, miljøborgmester i København, og Erik Christiansen, formand for Middelgrundens Vindmøllelaug, samt indlæg af projektets partnere på både dansk og engelsk.

Fotograf Mads Eskesen er den eneste fotograf, der har fulgt projektet gennem hele byggeprojektet, hvor han bl.a. har hjulpet med dokumentation af udvalgte detaljer.
Mads er tilknyttet Københavns Miljø- og Energikontor som freelance fotograf og designer. Han har gennem flere artikler f.eks. i Renewable Energy World og Wind Directions præsenteret projektet med fremragende fotos.

Bogen udgives af SPOK ApS og udkom d. 6.maj i forbindelse med den officielle indvielse.

Prisen er 120 kr. incl. moms, excl. porto (12 kr.). Bogen kan bestilles ved at sende en e-mail til SPOK.
Beløbet kan også indbetales direkte på vores bankkonto, reg. nr: 5474, konto nr: 0007005195. Husk venligst at angive navn og adresse, hvortil bogen skal sendes.

Du kan også læse


 
Home        English